Uutisia

Uutiskirje 10/2019

Mambo!

Hallituksemme lomaili enemmän ja vähemmän kesän aikana, mutta syksyn myötä on taas palattu tehtävien pariin. Kesäkuun alussa pidimme sääntömääräisen vuosikokouksen Helsingissä lounaan äärellä jossa mm. hyväksyimme vuoden 2018 pöytäkirjan ja tilinpäätöksen. Yksi asia, minkä kokouksessa nostimme yhteisesti esille, oli avoimuus. Haluamme tehdä toiminnastamme entistä läpinäkyvämpää. Meille on tärkeää, että kummit ja jäsenet sekä seuraajamme saavat tietää miten kerättyjä varoja käytämme.
 

Kuten olemme jo ennenkin maininneet niin me hallituksen jäsenet emme tästä tehtävästä saa palkkaa vaan kaikki rahat käytetään täysin päiväkodin hyväksi sekä erinäisiin ylläpitokuluihin. Näitä kuluja ovat mm. sähköpostin ja nettisivujen ylläpito, yhdistysrekisteri sekä Fingo ry:n jäsenmaksu. Nämä pakolliset maksut katamme ensisijaisesti jäsenmaksuilla. Kerätyt varat ylläpitokulujen jälkeen menevät Moshiin, Raun päiväkotiin yhteyshenkilöidemme Cleverin ja Louisin avulla. Päiväkodin kuluja ovat tilojen vuokra, viikoittaiset ruokakulut joilla katetaan lapsille kaksi ateriaa päivässä; aamiainen ja lounas sekä työntekijöiden kuukausittaiset palkat ja jouluisin työntekijöille jaettavat joulubonukset. Kuukausittaiset kulut päiväkodilla ovat noin 500-550€ jotka katamme pääosin kerätyillä kummimaksuilla. Kuukausittaisten kulujen lisäksi tarvitsemme lahjoitusvaroja kattamaan kuluvien tarvikkeiden hankintaa, kuten ruokailuvälineet, matot, opiskelumateriaalit jne. Lisäksi kustannamme kouluun meneville lapsille koulutarvikkeet kuten repun, kynät ja vihkot, koulupuvun ja -kengät.

 

Viime vuoden loppupuolella päätimme myös alkaa maksamaan pientä kuukausipalkkiota Cleverille hänen työstään Raun päiväkodissa. Hänen panostuksensa Raun hyväksi on vuosien saatossa kasvanut ja näin pystymme pitämään entistä parempaa yhteyttä päiväkotiin. 

 

Keväällä saimme loistavia uutisia, kun Ruohonjuuri valitsi meidät heidän kesäkuun 2019 kuukauden lahjoitus kohteeksi, eli kuukauden tuotteen (Meidän kohdalla se oli Kaurilan saunan Piparminttu-jalkakylpy) kaikki tuotto tulisi suoraan meille. Kampanja tuotti enemmän kuin varmasti kukaan meistä uskalsi toivoa ja saimme yhteensä yli 1300€. Tämä raha oli meille suureksi avuksi päiväkodin ylläpitoon. Tästä Ruohonjuuren kuukauden lahjoitus kampanjasta meille itseasiassa vinkkasi eräs kummi, josta olemme todella kiitollisia. On hieno huomata kuinka Raun toiminta on monelle tärkeää! Otamme lisää vinkkejä ilolla vastaan.

 

Ottakaa rohkeasti yhteyttä yhdistykseen hallituksen jäseniin, jos mieltä askarruttaa jokin kysymys tai haluat antaa palautetta. Risut ja ruusut otetaan ilomielin vastaan. Haemme myös joukkoomme uusia hallituksen jäseniä ja jos sinua kiinnostaa olla enemmän mukana toiminnassamme olethan meihin yhteydessä. Voit vaikkapa järjestää yhdessä kaverisi kanssa rahankeräystempauksen omalla paikkakunnallasi.

 

Mukavaa alkanutta syksyä ja suuri kiitos kiinnostuksestasi ja tuestasi päiväkodin lasten hyväksi! Ollaan yhteyksissä.

 

Yhdistyksen pankkiyhteystiedot:

Keski-Uudenmaan Osuuspankki FI03 5092 0920 3504 83

Saaja: Sama Aurinko ry