Lapset

Päivitetty 12.4.2021

Tammikuussa 2021 kouluun lähti 14 lasta (Samson, Ebenezer, Noel, Gilan, Irene, Clara, Angela, Angel, Muhamadi, Noela, Najath, Ramos, Hafsa, Cathbert).

Tilalla aloitti joukko uusia lapsia. Kaikilla lapsilla ei vielä ole omaa kummia. Jos kummius kiinnostaa, ole yhteydessä!

Alen Lucas 3 v.

Alen aloitti Raussa tammikuussa 2021. Alen asuu äitinsä sekä isovanhempiensa kanssa. Alenin isä kuoli kun Alen oli 2-vuotias. Alenin äidillä ei ole vakituista työtä.

Bryson Kelvin Temba

Bryson aloitti Raussa tammikuussa 2021. Brysonin ikä ei ole tiedossa. Brysonin äiti tuli raskaaksi todella nuorena, noin 13-14 vuotiaana. Hänen äitinsä ei ole varma iästään. Bryson ja tämän äiti asuvat nyt isoäidin luona.

Clara Cathbert 4 v.

Clara aloitti Raussa tammikuussa 2021. Clara asuu isoäidin ja isän kanssa. Hänen isällään ei ole vakituista työtä. Claran äiti on naimisissa uuden miehen kanssa ja asuu kaukana Moshista.

Lovenes Gabriel 5 v.

Lovenes on Jacobin ja Brendan pikkusisko. Jacob ja Brenda ovat ollet RAUn päiväkodissa ja ovat nyt koulussa. Perheessä on kahdeksan lasta ja he asuvat äidin ja isän kanssa. Isä kiertelee etsien itselleen pieniä työtehtäviä.

Collin Prosper 3,5 v.

Collin aloitti Raussa tammikuussa 2021. Collin asuu vanhempiensa kanssa ja hänen isänsä on moottoripyörätaksin kuljettaja ja äiti on työtön.

Emmakulata Herment 4,5 v.

Emmakulata on Marian ja Marthan pikkusisko, heillä on yhteinen äiti, mutta eri isä. Maria ja Martha ovat myös olleet aiemmin Rau:n päiväkodissa. Vanhemmilla ei ole pysyvää työtä ja he kiertävät joka päivä talosta taloon etsimässä työtä kyetäkseen elättämään perheensä. Hän asuu yhdessä äitinsä ja isänsä kanssa ja perheessä on yhteensä 7 lasta. Hänen isänsä on kuljettaja.

Daniel Frolian 3,5 v.

Daniel aloitti Raussa tammikuussa 2021. Danielin vanhemmat ovat eronneet ja Daniel asuu äidin kanssa. Hänen isänsä on uusissa naimisissa eikä tue Danielin elämää.

David Nicolaus 4 v.

David aloitti Raussa tammikuussa 2021. David asuu äitinsä kanssa sillä hänen vanhemmat ovat eronneet ja isä ei tue perhettä mitenkään. Davidin äiti tekee väliaikaisia töitä kuten siivoaa ja pesee pyykkiä kotitalouksissa.

Davis Novart 3 v.

Davis aloitti Raussa tammikuussa 2021. Davis asuu vanhempiensa kanssa ja hänen isänsä on moottoripyörätaksin kuljettaja ja äiti tekee satunnaisia töitä.

Edson Gabriel 4 v.

Edson aloitti Raussa tammikuussa 2021. Edsonin perheeseen kuuluu vanhempien lisäksi neljä lasta joista Edson on nuorin. Edsonin isä ei voi tehdä fyysisesti raskaita töitä sillä hänelle on tehty kaksi isoa leikkausta ja hänen äiti myy vihanneksia ja hedelmiä.

Gladness Living Chuwa 3 v.

Gladness aloitti Raussa tammikuussa 2021. Gladness asuu vanhempiensa kanssa ja hänen isänsä on työtön ja äiti tekee joitakin töitä Raun kylässä.

Amedeus Joseph (Hans) 4,5 v.
Hans asuu isänsä kanssa. Hansin äiti riiteli tämän isän kanssa todella paljon ja joi paljon minkä vuoksi he joutuivat usein poliisin kanssa tekemisiin ja niinpä äiti ei enää asu kotona. Hans asuu erittäin hankalissa oloissa sillä suurimman osan ajasta hän joutuu olemaan yksin kotona eikä kukaan huolehdi hänestä ja siksipä hän on välillä naapurien luona.

Greyson Portino 3 v.

Greyson aloitti Raussa tammikuussa 2021. Greyson asuu vanhempiensa kanssa ja hänen isänsä tekee tilapäisiä rakennustöitä taloissa ja äiti on työtön.

Loland Kaale 4 v.

Loland asuu äitinsä ja isoäitinsä kanssa. Heidän perheessään on kolme lasta ja Lolandin vanhemmat ovat eronneet.

Holin Salmin 3 v.

Holin aloitti Raussa tammikuussa 2021. Holinin isä menehtyi 2019 ja hän asuu äitinsä kanssa. Holinin äiti tekee ammatikseen räätälin töitä. Kun Holinin isä menehtyi heidän naapurinsa avustivat talon vuokran maksussa kun Holinin äidillä eivät rahat riittäneet.

Jonathan Lazaro Mushi 4 v.

Jonathan aloitti Raussa tammikuussa 2021. Jonathanin vanhemmat ovat eronneet ja hän asuu äitinsä kanssa sillä isä ei asuu eri kaupungissa. Hänen äitinsä tekee pienimuotoisia töitä.

Paolo Robart Mbando 3,5 v.

Paolo asuu isänsä ja isoäitinsä kanssa. Kummallakaan ei ole vakituista työtä joten he etsivät Raun kylästä tilapäisiä lyhyitä töitä tienatakseen vähän rahaa. Paolon äiti on muuttanut toiseen kaupunkiin ja on uudelleen naimisissa.

Abdala Bakari Omary 4,5 v.

Abdala asuu äitinsä, isoäitinsä ja pikkuveljensä kanssa. Abdalan vanhemmat ovat eronneet ja isä on uudelleen naimissa eikä avusta Abdalan perhettä enää mitenkään joten hänen äitinsä etsii Raun kylästä tilapäisiä töitä.

Isaya Straton 4,5 v.

Isaya asuu vanhempiensa sekä kahden sisaruksen kanssa. Isayan molemmat vanhemmat ovat maanviljelijöitä.

Jovan Julius 3,5 v.
Jovan asuu äitinsä ja isoäitinsä kanssa. Jovanin isä muutti toiseen kaupunkiin ja hänelle on uusi perhe joten hän ei enää huolehdi Jovanin perheestä.

Kelvin Justine 4 v.

Kelvin aloitti Raussa tammikuussa 2021. Hän asuu perheensä kanssa johon kuuluu vanhempien lisäksi yhteensä viisi lasta. Kelvinin isä tekee tilapäisiä töitä ja hänen äiti on työtön joten hän on kotona pitämässä huolta lapsista.

Prince Joseph 3,5 v.

Prince asuu äitinsä ja isoäitinsä kanssa. Hänen äitinsä tekee tilapäisiä töitä Raun kylässä aina kun vain jotain löytää.

Regan Beati Akaro 3,5 v.

Regan asuu äitinsä sekä viiden sisaruksen kanssa. Reganin vanhemmat ovat eronneet joten äiti on ainoa joka huolehtii perheestä. Reganin isä asuu toisessa kaupungissa.

Ezekieli Tumsifu Massawe 4 v.

Ezekieli asuu vanhempiensa sekä yhden sisaren kanssa. Molemmat vanhemmat etsivät tilapäisiä töitä Raun kylästä tienatakseen rahaa elättääkseen perhettään.

Albert Alpeo 4,5 v.

Albert asuu isovanhempiensa kanssa. Albertin isä on työtön ja vanhemmat eronneet ja äiti on muuttanut toiseen kaupunkiin.

Laurin Steven 3,5 v.

Laurin aloitti Raussa tammikuussa 2021. Laurinin vanhemmat ovat eronneet ja hän asuu äitinsä kanssa. Laurinin isä on uusissa naimisissa ja ei tue tyttärensä elämää.

Lucy Innocent Gabriel 4 v.

Lucy aloitti Raussa tammikuussa 2021. Hänen isänsä menehtyi kun Lucy oli puolitoista vuotias ja hän asuu äitinsä kanssa. Lucyn äiti tekee välillä joitain töitä Raun kylässä.

Nancy Kasmiri 3,5 v.

Nancy aloitti Raussa tammikuussa 2021. Nancy asuu äitinsä ja isoisänsä kanssa. Hänen vanhempansa ovat eronneet ja isä on uudelleen naimisissa. Nancyn äiti tekee tilapäisiä töitä Raun kylässä.

Prian Innocent 3,5 v.

Prian aloitti Raussa tammikuussa 2021. Prian asuu isoäitinsä kanssa sillä hänen äitinsä asuu kaukana Moshista eikä ole käynyt Moshissa yli vuoteen. Prianin isoäidillä ei ole vakituista työtä. Prianin isä ei hyväksynyt lasta joten hän ei ole pojan elämässä.

Robart Evance 3,5 v.

Robart aloitti Raussa tammikuussa 2021. Hän asuu vanhempiensa kanssa. Robartin isällä ei ole vakituista työtä ja hänen äitinsä ei voi fyysisten vaikeuksien takia työskennellä.

Yusuph Benard 4 v.

Yusuph aloitti Raussa tammikuussa 2021. Hän asuu isovanhempiensa kanssa sillä hänen äitinsä asuu toisessa kylässä uuden miehen kanssa. Yusuphin isoäiti on maanviljelijä ja isoisällä ei ole vakituista työtä.

Nickson